viecko

viecko

piatok 23. septembra 2011

VYTVORTE SI VLASTNÝ SUVENÍR Z DIVADELNEJ NITRY

BAZZART, bazár súčasného umenia a dizajnu, prináša na Divadelnú Nitru závan moderna a originality. Navštívte počas festivalu brand new market a vytvorte si vlastné dizajnérske kúsky, ktoré vám bude závidieť každý známy.

Nevšedný putovný BAZZART združuje na jednom mieste značkový trh s výrobcami umeleckých i úžitkových originálov. Tieto značky do súčasného dizajnu vnášajú inovácie, kvalitu a nefalšovanú pravosť a najčastejšie na nich natrafíte na väčších kultúrnych akciách, hudobných, filmových či divadelných festivaloch. Na Divadelnej Nitre strávia tri dni, počas ktorých si pre všetkých záujemcov pripravili kreatívne workshopy na výrobu odevných doplnkov.

Ak máte radi ozdobné spony alebo vás láka čaro opätovného spracovania materiálov, v sobotu si nenechajte ujsť tvorbu recyklovaných brošní. Možno si zo zdanlivo nepotrebného odpadu vytvoríte šperk, ktorý si vďaka vlastnej šikovnosti budete vážiť viac ako briliantový prsteň.

V nedeľu si zase môžete vyrobiť originálnu tašku na nákupy či na najbližšiu návštevu divadla. V tvorivej dielni budú k dispozícii rôzne prostriedky na dekorovanie textilnej tašky, vyskúšate si zručnosť pri maľbe voľnej i cez šablónu, ale aj grafické výtvarné techniky.

Oba workshopy sa uskutočnia o 14.00 h v stánku BAZZART na Svätoplukovom námestí.

Dominika Babulicová

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára